Erdős-pusztai Horgász portál: 849 20090304 024631

-Csütörtök napkeltétől lehet ismét horgászni a Fancsikai- tavakon. Ugyanis ekkor ér véget a kétnapos horgászati tilalom, melyet a hétfői telepítés miatt rendeltek el.

Az illetékesek nyilatkozata alapján ,  így telepítés után nagy számban próbálnak szerencsét a horgászok, és a fogás is jóval nagyobb szokott lenni, ezért szigorúbb ellenörzésre is  lehet számolni. Különösen oda fognak figyelni a fogási mennyiségre, és az éjszakai horgásztilalom betartására. Ugyanis még mindíg nagyon sokan bepróbálják az”éjszakai műszakot”.

A horgászat szabályainak betartását, a halőrön kívűl, a rendőrök is fogják ellenőrízni.  Akit hallopáson, vagy az éjszakai horgásztilalom megszegésén kapnak. annak a helyszinen bevonják a területi engedélyét, és szabálysértési eljárást indítanak ellene. 

Azt hozzá szeretném tenni, és ez kizárólag az én véleményem, hogy nagyon jól teszik hogy keményebben ellenöríznek a Fancsikán. Ugyanis még mindig vannak olyan horgászok, akik főleg így telepítés utáni időszakban, gátlástalan módon lopják a halat.