Erdős-pusztai Horgász portál: DSC00415
A Zsuzsi-vasút épülő állomás épületét bemutató sorozatunk az utolsó-előtti részéhez ért.  Az építkezés megkezdése óta havi rendszerességgel tudósítunk az építési munkálatokról, hogy az az olvasó is nyomon követhesse a Hármashegyen folyó munkálatokat, akinek nincs lehetősége, ideje gyakrabban kilátogatni erre a gyönyörű helyre.   Remélhetőleg a közel egy hónap múlva rendezendő Zsuzsi-vasút születésnapja ünnepségen, már a teljesen  kész épület-komplexumról készített képeket mutathatjuk be  az oldalunkon…. 

2012.06.18-án látogattam meg ismét az épülő végállomás épületét, ahol nagy szerencsémre, az ügyeletes biztonságiőr volt olyan rendes hogy beengedett az épülő végállomás épületébe. A z elkészített képek azt hiszem magukért beszélnek! Egy nagyon szép, reprezentatív “végmegálló” kerül nem soká átadásra. Jó, az biztos hogy van, és lesz is még mit csinálni az épületen, de már nagyjából  kivehetőek a belső helyiségek jövőbeni funkciói.

A fa, és a vasmunkák, egy hét múlva már befejeződnek, és átadják a területet az utolsó simítások végrehajtásához, a  terület rendezéshez, és az épület belsőrészének  kialakításához. A képeken majd látható lesz, hogy kialakításra került az állomás mellett egy dísztó is, és az épület háta mögött pedig helyet kapott egy vízelnyelőárok is. 

Nagyon szép, és egyedinek mondható az épület falát képző rakott kőfal, és az oldalfal nagy-részét képző üvegfal, de azt továbbra is fenntartom, és ebben a nagyon kézséges biztonságiőr beszélgetőtársam is megerősített, hogy mindezek ellenére nem igazán idevaló, és a hármashegyi  tájba illő ez az épület….Persze ez csak a mi véleményünk.