302770_402723093132627_1628014865_n

 

“Üdv mindenkinek !
Én egy 16 éves gyerek vagyok és 6 éve horgászok a fancsikán.Minden áron szeretném meg sok más horgász is hogy a fancsika 1 tava tul élje .
Az olvasottakból tudom hogy Dr. Veress Ferencnek egy hónappal ezelőtt jelezték a viznek a barnulását de akkor ugy válaszolt hogy nem tartanak jelentésőget az ügyre.Meg vetettek fel neki olyan kérdéseket h neme lehetne lehalászni a tavat ha nem mérgezés történnt.


Nem értek ezekhez a dolgokhoz de én szerintem aszt kéne elérni minden áron ha nem történnt mérgezés hogy ha a tó nem de legalább a halak tul éljék ! Mert szerintem sok nagy hirnévvel rendelkező tavak nem mondhatják el hogy ien halak élnek a tóban! Minnt például a nagy busák, gyönyörü szép pontyok, nameg az amurok amiből sok kidöglött.
Mielőtt elkezdtek dögleni a halak egyik hétfőn fogtak egy gyönyörű 36 Kilogrammos busát, én nemsokkal rá szerdán fogtam egy 16.5 kilogrammosat. És mikor a halőr a csónakból megmutatott egy amurt ami jóval 10 kg felett volt aszt hittem hogy elsirom magam.
Nameg mi lesz azokkal a horgászokkal akik már több éve a fancsikára járnak horgászni főleg az öregebb horgászok akik a fancsikát tudják megközeliteni. Ők nem tehetik meg aszt hogy kijárnak biciglivel látóképre mert más horgász akinek van kocsija az meg tudja oldani .
Én ehez az egészhez enyit szerettem volna hozzá füzni, és ha valakik talán tudnak segiteni ezen a tavok azok a horgászok lennének avval hogy Dr. Veress Ferencet meggyőzik avval hogy ha nincs mérgezés a tavat lehalásszák.”