pacsirtas

Új szezon, új üzemeltető a Hajdúsámson melletti Pacsírtás-tavon!  Az idei szezonban már Boros Zsolt látja vendégül a környék horgászait ezen az  1,2 hektáros  barátságos kis tavon. Jó vendéglátóhoz méltóan haltelepítéssel kezdte a szezont, amelyről néhány képet is eljuttatott hozzánk…Íme a telepítés képekben…

PICT0883

PICT0884

PICT0877

PICT0875

PICT0894

PICT0896

A szezonnyitó telepítés alkalmával 3 mázsa ponty került a horgászvízbe. Mint ahogy a képen is látható, 3-4 kg-os, igazán szép egyedek lettek kihelyezve, ami már egy igen nagy csáberő. Azért  egy ilyen hal kifogása ,már horgászélménynek sem utolsó!

Boros zsolt elmondta,… a  tavat halakkal együtt vette át a volt bérlőtől, így ez a telepítés még jobban növelte a halsűrűséget a horgászvízben.  A Pacsírtás horgásztavon napijegy megváltása után lehet horgászni, amelynek ára, nappali: 2500ft, éjszakai:3500ft, illetve sportjegy is váltható. A halas napijegyért a horgász 2 db nemes-halat  vihet haza, amelynek az összsúlya 5kg lehet. E-mellé még 3kg fogott  egyébhal  elvitelét is engedélyezi a tógazda.

A telepítés további menete attól függ majd, hogy mennyire lesz látogatott a tó, és milyen mennyiségben fogyik a hal a vízből. A tógazda még azt is hozzá tette, hogy szeretne rablóhalat és afrikai-harcsát is telepíteni. Szeretne egy olyan halfaunát kialakítani a Pacsírtás-tavon, hogy minden kilátogató horgász megtalálhassa a neki tetsző halfajt.

Ezekhez az elképzelésekhez az új bérlőnek sok sikert, és sok horgászvendéget kivánunk.