0

Néhány olyan erdőspusztai helyszinre szeretnénk a figyelmet felhívni, ahol rendezvények, május elsejei programok várják a vendégeket….

Lilla-tanya

“Rövid idén a május 1-re szánt idő. Mivel hét közepén van, és csak egy nap, nehéz messzebbre jutni.

Javaslom tehát, hogy aki már unja gyermekével a Nagyerdőn lufit, vattacukrot, állatkerti belépőt, és még ki tudja mit vásárolva kerülgetni a tömeget, az idén jöjjön ki hozzánk.”

 

Fűzfa Erdei Vendégház

“FIGYELEM!!!!!!!!!!!!!
Slambuc örömfőzést hirdetünk vendégházunknál 2013.május 1.-re. Aki a legfinomabbat készíti el, ajándékba kap 2 nap ,1 éjszakás pihenést vendégházunkban, amelyet családján belül bárki felhasználhat!!!! Nevezési díj nincs. Bográcsot,belevalót hozni kell,tűzifát adunk.
Jelentkezni: Feith Andrea ,06 70 674 8778”

 

Zsuzsi-vasút, Hármashegyalja.

“MAJÁLIS A ZSUZSI ERDEI VASÚTTAL – 2013. MÁJUS 1”

 

Fráter-tanya.

“Szeretnénk meghívni Önt és kedves családját, barátait az
I. Fráter FŐZŐVERSENY-re amit Május 1-én tartunk!
A versenyen pár fős csapattal vehet részt, megkötés NINCS, bármilyen ételt amit szabadtűzön kell elkészíteni szívesen látunk és fogyasztunk! :)”

 

Falumúzeum Nyírmártonfalva

“A főzőverseny első helyének járó díj egy “lőcsös szekér ” Szászi László és családjának felajánlása. Mindenkit szeretettel várunk a főzőversenyre ! Zene és a jó hangulat biztosított !!”

 

Bánki –tájház arborétum

Területén kialakított főzőhelyek, hatalmas zöld terület, és rengeteg az erdőspuszták életét, régi használati tárgyakat felsoroltató gyüjtemény található. Wc-vel és ívóvízzel ellátott terület.