141

Július 12.-én az esti órákban érkezett meg a hal a Hármashegyi-tóhoz. Ezzel a telepítéssel az idén  már harmadjára került hal a Hármashegybe.

A telepítésről készült képek, és információk következnek…

Tecnikai okok miatt sajnos egy kissé késve tudtuk megjelentetni a Hármashegyi telepítésről készült tájékoztatót, de remélem még nem késtünk el vele, és eme sorokat olvasván, és a kint készített képeket látván több horgásztársunknak is kedvet tudunk csinálni egy tartalmas hármashegyi pecázáshoz.

Mint már említettük a telepítés a pénteki nap végén, fél 8 tájékában történt. A tó bérlője, Szász Ferenc információi alapján 6 mázsa pontyot tettek a tóba. A halak súlya 1 kilótól – 2,5kg-ig terjedt, teljes mértékben pontyból, ezen belűl tükörpontyból állt a vízbe került állomány.

129

130

140

133

134

136

137

138

139

145

A betelepített halak nem sokat váratták a horgászokat a várva várt kapásra, ugyanis már az éjszaka kiérkezők  rendesen”közé vágtak” a felfrissített állománynak”.

Az ügyeletes halőr információi alapján, ugyanis a “csúcstartó” 22! pontyot zsákmányolt egyetlen éjszaka alatt…de voltak olyan horgásztársak is akik 15, illetve 13 at fogtak ki. Ezek a halak természetesen a megengedett elvihető mennyiségen felül, vissza lettek engedve a tóba, ezzel lehetőséget biztosítva a többi horgásznak is hogy ők is átérezhessék a halfogás örömét.

A legközelebbi várható telepítés, az augusztus 20.-i ünnepek előtt.

A kiérkezőknek Jó fogást, és kellemes időtöltést kivánunk!