kerekerdő élménypark.

Debrecen színes turisztikai kínálatát tervek szerint 2014. május hónapjától még vonzóbbá teszi a Zsuzsi vonat vonalán, a Vámospércsi úton megépülő Kerekerdő Élménypark.

A Nívó Sytle  Kft. 500 millió forintos állami támogatást nyert Debrecen legnagyobb gyerekeknek szóló programközpontjának létrehozására az ÉAOP–2.1.1./A.I.-12 számú “”Turizstikai attrakciók és szolgáltatások fejlesztése” című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében.
A 713 millió forintos összköltségvetésű beruházás nemcsak egy új óriási léptékű élményparkot hoz létre – és ezáltal új munkahelyeket teremt – ,hanem jelentős mértékű turizmust is vonz Debrecen városába.

Debrecen színes turisztikai kínálatát tervek szerint 2014. május hónapjától még vonzóbbá teszi a Zsuzsi vonat vonalán, aVámospércsi úton megépülő Kerekerdő Éménypark. A létesítmény egész évben több, mint 24 ezer négyzetméteren kínál szabadtéri és fedett programokat a debreceni és a Debrecenbe  látogató gyerekes családoknak.
Az archaikus, mesebeli hangulatú birodalomban hagyományokat felidéző kézművesek, bábszínház, játszótér-rengeteg, kis és nagy gyerekeknek épített stílusos kalandpályák, változatos vendéglátóhelyek, szabadtéri  “főzd magad”  főző-sütőhelyek, lovas programok, vásári jellegű ügyességi játékok, kellemes pihenőhelyek, óriás mászófal, vizi biciklizés várja a vendégeket.

A park egyik szenzációja a 4 dimenziós vetítő-terem. Itt többek között megnézhető lesz az 1317-es debreceni csatát felidéző történelmi film. A 3 dimenziós látványélmény mellé a filmhez vezérelten mozgatott székek adják meg a 4 dimenziós élményét.
A szervezők évente több nagyszabású rendezvénnyel várják majd a kikapcsolódni vágyó családokat, gyerekcsoportokat.

Forrás: iránydebrecen.hu