1445_2_pv

Jövő hét végén elérkezünk a nagy tavaszi ünnepsorozat utolsó állomásához, pünkösdhöz. Ez a hosszú hétvége valamelyest több időt biztosít majd a szabadba, horgászhelyeken való tartózkodáshoz. Ehhez szeretnénk egy kis segítséget nyújtani, hogy az erdőspusztán hol, mikor, és mennyit telepítenek a jövő hét végi pünkösdi ünnepek előtt?!…

dscf1322

A Hármashegyi-tavon a pünkösdi ünnepek előtt nem lesz haltelepítés. Érdeklődésemre a tó üzemeltetője  elmondta, miszerint junius 15.-e után érkezik hal a Hármashegyre, amelynek pontos idejét, és a betelepítendő hal mennyiségét még a későbbiekben közöljük.

………………………………………………………………………………………………………………….

dsc00591_thumb_thumb

A Tisztavízbe az elmúlt hét közepén telepítettek 6 mázsa vegyes súlyú pontyot. A jövő hét közepén várhatólag ismét érkezik ponty a tavakba, tehát az ünnepi időszak előtt lesz még egy telepítés. Afrikai harcsa telepítés egyenlőre még nem lesz, ugyanis a halőr elmondása alapján a víz hőfoka jelenleg még 18 fok alatt van, így az  nem megfelelő az afrikai harcsa létfeltételeinek biztosítására.

………………………………………………………………………………………………………………

dscf1672_thumb

A Vekeri-tóba legutoljára május 15.-én telepítettek 8 mázsa pontyot.  A tó üzemeltetője készül a Pünkösdi hosszú hétvégére, így csütörtökön ismét telepíti a Vekerit, előre láthatólag ismét 8 mázsa ponttyal.  Afrikai harcsát annak megemelkedett ára miatt ebben az évben sem fognak a tóba telepíteni.

Akik éjszakára is maradni szeretnének a Vekeri-tavon, vagy több napot is el szeretnének tölteni ezen a szép helyen, azoknak biztosított sátorozási  lehetőség, és a csónakház épületében 2 db 2 ágyas, légkondícionálóval, fürdőszobával ellátott szobával  is várják a pihenni vágyókat

Bővebb információ, illetve szobafoglalás: Ujj Ádám – 0630/7375-57-65