DSCF2286

A tavalyi nagy sikerű Hármashegyi Karnevál még élt emlékeinkben, ezért különösen nagy érdeklődéssel vártuk ezt az ideit is. Az elmúlt év karneváli rendezvénye műsorával, szereplőivel, rengeteg érdekesebbnél érdekesebb kiegészítő programjaival talán az eddig legfergetegesebbnek számított a Zsuzsis rendezvények sorában. Pedig a tavalyi évben aztán tényleg jobbnál jobb  rendezvényekben lehetett része a kilátogatóknak. Ezért egy kicsit lehet hogy nagy elvárásokal is indultunk az idei karnevál elé…No de nézzük mi is történt ezen a jeles napon  a Hármashegyi körszinnél?!…

Bevallom kicsit már a rendezvény  kezdési időpontja is furcsa volt számomra, amely egy munkanap délutánjára volt kitűzve. De úgy látszik ez az időpont másnak sem jött be igazán, ugyanis a Zsuzsi karneválra a szereplőkön, és családtagjaikon, barátaikon  kívűl kb. vagy 15 ember érkezett. Ez számomra azokat a “szép időket “idézte amikor kb. 2 éve, egy 30-as bruttó nézőszám csúcsnak számított egy hármashegyi rendezvényen.

10559705_831159866918166_1461776073060422644_n

A Zsuzsi-vasút karneválján lelkes amatőrök léptek fel, akik  szinvonalas műsorszámokat mutattak be. Nagyon sajnálom hogy ilyen kevesen tudtak tapsolni produkciójukhoz,  többet érdemeltek volna.

DSCF2275

DSCF2270

DSCF2277

 

DSCF2283

DSCF2290

DSCF2291

A fellépők közt láthattunk HIP-HOP break bemutatót,capuérásokat, és két fáradhatatlan zumba táncosnő is megajándékozott bennünket nagyszerű előadásukkal.

Ezután következett volna a hastánc bemutató ami valami miatt elmaradt. Ehelyett a műsor szervező Pataki Péter vonult fel a szinpadra, aki a rendezvény házigazdájaként vezényelte a Műsort. Pataki urat azt hiszem, legalábbis én, egy új oldaláról ismertem meg , ugyanis egy igazán profi táncelőadással lepett meg bennünket. Showman-ként  nagyot alakított, és azt hiszem máskor is szivesen látnám hasonló műsorokban, de  rendezvény szervezésből  beíratkozhatna egy tanfolyamra elődjéhez.

DSCF2297

DSCF2299

 

Nagy meglepetésre Gacsályi úr is táncra perdült, és lejtett egy táncot a csinos zumba táncosnővel.

DSCF2304

A műsor után még volt a gyerekeknek álarckészítő verseny és a rendezvény végén volt tombola sorsolás is. Nyitva volt a büfé, ( ami mostanában nagy ritkaság) és 1 db vattacukor árus is kivonult a karneválra.

DSCF2305

DSCF2279

Egy rövid észrevétel az augusztus 19.-én rendezett Zsuzsi karneválról!

Ha nem lennék törzslátogató a Hármashegyi, és a Zsuzsi-vasút által szervezett rendezvényeken, akkor még azt is mondhatnám hogy nem volt rossz!    Itt az erdő közepén egy kedd délután  egy két sör elfogyasztása közben elnézegettük a csinos zumba-táncosnők formás idomait! Meg hát az a piros inges szőke srác is jópofa gyerek volt, jókat röhögtünk rajta. Nem volt rossz, eltöltöttük az időt!

Ha viszont   a hármashegyi körszinnél már elég sok mindent látott emberként szeretnék véleményt alkotni, akkor már ez az értékelési szint a jó erős stabil 2-es osztályzat felé tendálna.

Akik esetleg jelen voltak az 1 éve ugyanitt szervezett Zsuzsis karneválon azok biztos emlékeznek rá hogy az egy nagyon jól szervezett, program hátán program, egy felejthetetlen rendezvény volt a Hármashegyi körszin történelmében. Ez a mostani program műsorkínálatában, és kiegészítő programok tekintetében fényévekre volt lemaradva a tavalyitól. Pl. a  plakáton meghirdetettek közül is több minden lemaradt. Ez a rendezvény nekem úgy jött le, hogy a Zsuzsi egy amolyan tudjuk le, vagy “legyünk már túl rajta, ezzel sem lesz legalább gondunk” kategóriába sorolta volna.

De hát reméljük lesz még ennél jobb is.

A Zsuzsi karneválon készült fényképek a Fényképalbumban tekinthetőek meg.