DSCF4394

A Változtak a Hármashegyi-tavon a horgászat szabályai. A tó üzemeltetője a mai napon hirdette ki a horgászokat érintő újításokat, amelyeket valószinüleg kedvezően fognak fogadni a kiérkező horgászok.

Az eddig életben lévő sporthorgászbérlet amely 50000ft értékben volt megváltható annyiban lett kiegészítve hogy ezért az összegért a horgász az adott évben 30kg nemes halat is elvihet. Ezért az összegért a továbbiakban is korlátlan horgászati alkalom jár. A felső súlyhatár 4 kg, amit a horgász még megtarthat. Illetve annyi kiegészítés történt hogy a bérlettel történő horgászatok alkalmával 1,  24 órában 2db nemes hal vihető el.

Visszaállításra került a 3000ft-os húsos horgászjegy, amely 2 kg hal elvitelére jogosít, illetve a 4500ft-os húsos horgászjegy is amely 4 kg halat engedélyez elvinni. Megmaradt a 2000ft-os sporthorgászjegy is, amely hal elvitelére nem jogosít.

Jelenleg még csak nappali horgászat van.

A tógazda Bodnár Márton információi alapján április végén horgászverseny lesz rendezve, amely előtt ponty telepítés lesz a Hármashegyi-tóba.

A tó üzemeltetője szeretettel várja a horgászokat.