thumbnail_1957_1_pv

Szeptember 23.-án pénteken 8 mázsa pontyot telepitettek a Rókás tavakba- adta hírül Újj Ádám a tavakat üzemeltető cég egyik tulajdonosa. A tógazda emellett nyilatkozott oldalunknak  a már lassan magunk mögött tudható horgászszezonról, és a  Rókás-tavakat érintő egyéb információkat is megosztott velünk…

“ A mostani telepítéssel együtta 2016-os évben  már 40 mázsa ponty, és a tavasszal behelyezett 10 mázsa keszeg kárász került tavainkba.

Összességében elégedettek vagyunk az év eddigi horgász látogatottságával, amely igen jól indult tavasszal, de most sem panaszkodunk ugyanis az év ezen szakán is szép számmal jönnek horgászni hozzánk. A tavalyi évben kritikus helyzetet előidéző vízhiány szerencsére az idén nem következett be, az esős időjárásnak köszönhetően végig teljes üzemi vízállást mutattak vizeink, így mint a halaknak, mint a horgászoknak ideális körülmények tudtunk biztosítani.

thumbnail_images (1)

Továbbra sem változtak a horgászat feltételei, 3000ft- os napijegy váltásával 12 órahosszát tartózkodhatnak kint a pecások amely napijeggyel 2 nemes halat, és 4 kg egyébhalat lehet haza vinni. Ami egy plusz a  hazavihető halakat illetően, hogy nincs súlykorlátozás, ami azt jelenti hogy a kifogott 2 nemes hal  darabonkénti súlya nincs korlátozva.

A halőrnél csemegekukorica, giliszta és táp is kapható.

Horgászhelyeket, filagóriát-tűzrakóhelyet az alábbi telefonszámon lehet foglalni.

06-30-811-66-95 vagy 06-30-73-75-765

Gondozott, szép környezetben várunk minden kikapcsolódni vágyó horgászt a vízparton!"