2014 január 1-től nem lehet etetőhajót használni a H.B.Megyei Horgász Szövetség vizein. Ez a rendelkezés eléggé megosztotta a helyi horgásztársadalmat. Neked mi a véleményed erről az új szabályról?

———————————————————————————————————————————————————————————————————


Ezt a szavazást azért indítottuk hogy megtudjuk hogy mi a véleményetek az ez évi fancsikai haltelepítések befagyasztásáról. A döntés meghozatala előtt ajánlom elolvasni a ” Nem lesz júniusban haltelepítés a Fancsikán” című cikkünket.
( a szavazás jelenlegi állását a “viev results” gombra kattintva tekintheted meg)

——————————————————————————————————————————————————————————————————–

Szavazni a megfeleő válasz bejelölésével, és a “vote” gombra való kattintással tudsz.
A pillanatnyi eredményt pedig a “viev results” kifejezésre való kattintás után tekintheted meg.

—————————————————————————————————————————————————————————————————–

Október 16.án irányúltságától független szinte minden Hajdú-Bihari hírportál beszámolt a Tiszacsegén kifogott 110 kilós “mamut” harcsáról. V aljuk be ez egy nagy szenzáció!.. Mint láthattuk a képeken, és mint megtudtuk, a szerencsés horgász “aranyhalát” megtartotta és haza vitte. Gondolom a nem mindennapi fogás trófeáját kikészítve a otthonának falára helyezi, a hatalmas mennyiségű halhúst meg valószinűleg értékesíti. Ez az eljárás, mármint hogy a horgász megtartotta halát, nagyon megosztotta a horgász társadalmat. Neked mi erről a véleményed?

—————————————————————————————————————————————————————————————————–

————————————————————————————————————————————————————————————————–

————————————————————————————————————————————————————————————————-

Szeptember 15.-ig  él a szavazásunk, és utána összesítünk !!

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Ma, azaz 2012.06.12-én induló szavazásunk két hétig lesz nyitva, amelyre várjuk a szavazataitokat, illetve az írásos véleményeiteket is!

Elérkeztünk  az aktuális szavazásunk végére, így az most 2012.06.28-án lezárom.

Ha egy rövid mérleget akarnánk készíteni a szavazás eredményéről, és hát miért ne akarnánk,  🙂 akkor az adott voksok figyelembevételével azt a megállapítást tehetjük, hogy a horgászok legnagyobb része, majdcsak 63%-a,  nem elégedett a fancsikai telepítések mértékével. Teszik ezt a megállapításukat azért, mert szerintük az évesjegy mértéke, és a kiadott jegyek mennyisége, magyarul a látogatottság ennél jóval nagyobb haltelepítést kívánna. Nem utolsó sorban pedig , a  közel 100 hektárra roppant kevésnek tartják a telepítések nagyságát…Tehát a legnagyobb része a horgászoknak  teljes mértékben  elégedetlen a Fancsikai-tavak halasításával!!

A másodok válaszlehetőségre, vagyis,”Elmegy!..Csak az a baj, hogy a gyenge horgászati-szabályok, és a felületes halőri ellenőrzések miatt, két hét alatt kilopják a tóból a halat.” válasz lehetőségre, durván 35% adta szavazatát.  Ezek szerint ezek a horgászok már ezzel a  telepítési-mennyiséggel is meg lennének elégedve, de hiányolják a tó felügyeletét, a betelepített halak örzését…. Hozzáteszem jogosan!!   – Végül is a kevés is jó volna, ha ügyelnének a tóra, és próbálnák féken tartani a tavon működő “megélhetési halkommandókat”!

A minden “heppy” válasz lehetőségre , egyetlen-egy horgásztársunk helyezte a voksát, amely a figyelembe vett 32 szavazás arányában egy jó erős 3%-ot képviselt. 🙂  

Köszönjük a leadott voksokat, és köszönjük hogy ilyen sokan állást foglaltatok ebben a kérdésben.

– SZAVAZÁS VÉGE –

Aki meg szeretné nézni a szavazás jelenlegi állását, az kattintson a “view results” kifejezésre!

Ez a szavazásunk 2012.05.30.-án lezárult.